Slotconcert: Acting the Maggot

Datum:
Woensdag 28 December
Aanvang:
20.00
Entree:
UITVERKOCHT

Het was een feestelijke avond, een donkere avond in oktober 2018…..het optreden van Ierse feest band Acting The Maggot. Ze zouden al eerder terug naar Zaamslag zijn gekomen, maar corona gooide roet in het eten. Nu komen ze dan echt. Het wordt het allerlaatste optreden in het Podium en we gaan er dus uit met een knaller. Daarna zullen de deuren van ons mooie Podium (voorlopig?) gaan sluiten.

Acting The Maggot
Acting The Maggot speelt 100% live Ierse folk, pop, punk, rock en alles wat daar raakvlakken mee heeft, met gitaren, banjo, viool, accordeon, bas en drums. Dat gaat van gevoelige ballads tot geweldige feestmuziek. De naam ‘Acting The Maggot’ komt uit het Dublins dialect en word gebruikt voor mensen die zich raar, vreemd een beetje kinderachtig gedragen. Kinderachtig is de muziek in elk geval niet die de band speelt!

Koop nu je kaartjes
Acting The Maggot speelde afgelopen jaar op festivals in binnen- en buitenland en zal dit najaar ook met een theatertour door het land trekken. Podium van Zaamslag krijgt de eer dat de band zowel de theatershow als de feestshow zal mengen speciaal voor deze avond. Waan je in een grote Ierse pub als een van de beste Ierse feestbands die Nederland rijk is, het podium betreedt. Dus…. Koop tijdig je kaartjes voor Acting The Maggot, de allerlaatste show van het Podium van Zaamslag. (www.actingthemaggot.nl)

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT.