Joris Linssen & Caramba!

Datum:
Zondag 27 November
Aanvang:
15.00
Entree:
uitverkocht

Joris Linssen & Caramba is de Nederlandstalige band rond zanger/tv-presentator Joris Linssen. Drie maanden per jaar toert de groep met een theaterconcert langs de schouwburgen. De rest van het jaar spelen ze op festivals, in kroegen en op bijzondere locaties. Caramba staat bekend om de puurheid, het aanstekelijke enthousiasme en de persoonlijke verhalen.

De theaterconcerten van Caramba zijn vurig en intiem. Joris vertelt persoonlijke verhalen en zingt samen met zijn band prachtige liederen. Marcel van der Schot is één van de beste accordeonisten in Nederland en percussioniste Djem van Dijk geeft de optredens een extra impuls met haar prachtige stem, die mooi mengt met die van de rest van de band.

Twee keer eerder mochten we Joris en Caramba verwelkomen op t Podium; wat een feest! Mocht u het gemist hebben, grijp dan nu uw kans, reserveer snel, want ieder die het eerder meemaakte komt zeker weer!

Joris Linssen ( zang & teksten), Djem van Dijk (zang en percussie), Erik van Loo (contrabas en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang), Marcel van der Schot (zang, piano, accordeon)

www.jorislinssen.nl

deze voorstelling is voorbij