Loubistok, Ukraïnian Christmas songs

Datum:        Zondag 20 December
Aanvang:     20.00
Entree:         UITVERKOCHT

Al zo vaak waren ze te beluisteren op het Podium, toch hebben veel mensen ze node gemist in 2014….We zijn blij dat we kerst 2015 weer mogen opluisteren met deze Oekraiense dames. Alle voorgaande keren ruim van te voren uitverkocht en zeer gewaardeerd….wees er dus op tijd bij.

Loubistok bestaat uit vijf dames uit Lviv die met hun veelstemmige zang en hun prachtige spel een nu en dan adembenemend concert brengen. U hoort bijzondere instrumenten als Kobza en Bandoura (een knieharp), maar ook fluit en viool , gebracht door dames in de kleurige klederdracht van de Karpaten. Op het programma volksmuziek uit de Kozakken-traditie en veel kerstmuziek; kerstmuziek uit de Oekraine, uit de Karpaten, en zelfs enkele nummers uit onze eigen traditie. Ze besluiten deze opmaat naar kerst met een wondermooie uitvoering van  het “Stille Nacht” .  Dit móet u toch gewoon meemaken?

We hebben dit concert afgesproken medio november 2014;  gezien de onrustige, dreigende situatie in de Oekraine bestaat de mogelijkheid dat Loubistok niet naar Nederland en Belgie kan afreizen. Kijkt u svp even op onze website of bel om dit te conroleren.

Deze voorstelling is uitverkocht.