Theater-Diner
“Hongerig Hart”

Datum:        Zaterdag 12 December
Aanvang:     Inloop vanaf 18.00
Entree:         € 40,- inclusief 4 gangen menu en drank.

Gereserveerde kaarten graag afhalen en betalen voor 1 december 2015.

Wanneer u liever vegetarisch eet, wilt u dat dan tijdig kenbaar maken.

Een ouderwets lange avond uit met 4 schitterende verhalen over eten en liefde en volop prachtige muziek. Om 18.00 uur wordt u ontvangen met een bubbeldrankje en eenmaal aan tafel  krijgt u eerst een verhaal (mét muziek) voorgeschoteld waarna het voorgerecht wordt geserveerd…..eten, muziek en verhalen wisselen elkaar af; de reacties van het publiek zijn erg lovend, zoals bijvoorbeeld deze na een optreden in Dordrecht:

– Hongerig Hart, de voorstelling van Marjolein Meijers moet je gaan beleven. Je wordt meegenomen naar een andere soms herkenbare en ontroerende wereld, op de juiste momenten subliem ondersteund door haar mannen Walter en Onno Kuipers. Op het juiste moment overgaand in prachtige liedjes en een heerlijk maal. Alle zintuigen worden verwend elke prikkel uitvergroot, 4 uur lang meegesleurd in genieten van het allerbeste….hartverwarmend lekker

Spel, liedteksten & muziek: Marjolein Meijers · muzikale begeleiding: Walter Kuipers en Onno Kuipers

‘Hongerig Hart’ is een muzikaal theaterdiner in vier gangen. Marjolein ‘Berini’ Meijers en haar muzikanten serveren een programma waarin alles draait om eten. Vier verhalen vormen een aanstekelijke, uitdagende en hongerig makende culinaire reis naar een wereld, waar voedsel rechtstreeks toegang verschaft naar het hart. Met de flair van een chef-kok, de gevoelige smaakpapillen van een sommelier en de liefde van een moeder zet de Rotterdamse rasartieste het theater in vuur en vlam met haar kunsten. Dus schuif aan bij deze smaakvolle muzikale maaltijd vol tragikomische wendingen en hartverwarmende muziek van Marjolein Meijers en Walter en Onno Kuipers.

www.marjoleinmeijers.nl

deze voorstelling is voorbij.