Andermans veren Live!

Datum:        Zaterdag 3 oktober
Aanvang:     20.00
Entree:         € 15,-

Laat u aan het begin van de herfst eens aangenaam verwarmen op dit concert. Voor de Prijzen en de Roem is  de tweede theatervoorstelling van Andermans Veren Live!, boordevol Nederlandstalige theaterliedjes van Drs. P., Ivo de Wijs, Ramses Shaffy, Theo Nijland, Brigitte Kaandorp en nog veel meer schrijvers en zangers die de theatercultuur rijk is.

U zult oude liedjes herbeleven en u wordt verrast met liedjes waarvan u het bestaan niet wist.

Al direct valt op hoe goed de groep op elkaar is ingespeeld en de leden zijn jaloersmakend talentvol. Alsof het niet genoeg is dat ze beschikken over fantastische stemmen, spelen zij ook nog diverse instrumenten die ze onderling met het grootste gemak uitwisselen. De dynamiek is grandioos en de voorstelling verveelt geen seconde. Zorgzaam begeleidt het ensemble het publiek in de achtbaan van emoties waarin het wordt meegesleurd. (Weekkrant De Toren)

In ‘Er is altijd een derde’, samengesteld met Kick van der Veer, behandelt het 5 koppige theatergezelschap de existentiële vraagstukken zoals ze zich vandaag de dag aan de lopende band aandienen. Een voorstelling die nieuw licht schijnt op de veranderingen van dit moment, met oude en recente liedjes uit het bestaande Nederlandse theaterrepertoire. Vol humor en integriteit schoppen ze de vastgeroeste denkwijzen van ons verwarde landje overhoop.

Andermans Veren Live! bestaat uit:

Jelle Amersfoort, Johan Hoogeboom, Bas Marée, Anouk Dorfmann en Jurrit de Bode.

www.andermansverenlive.nl

Deze voorstelling is voorbij.