“The Glitz”

Datum:        Zaterdag 12 Maart
Aanvang:     20.00
Entree:        

03-12

De Zeeuws Vlaamse coverband “The Glitz” bestaat uit een viertal ervaren muzikanten die elkaar in eerste instantie vonden door hun liefde voor de muziek van Cliff Richard & The Shadows.

Inmiddels bestaat hun repertoire uit meer dan 160 nummers, uit met name de jaren ’50 – ’60 met een enkel uitstapje naar de jaren ’70.
Ze brengen een programma met bekende hits vanaf het begin van de rock ’n roll, rockabilly tot aan de vroege popmuziek periode.

Zo komen tijdens optredens naast de bekende hits van Cliff Richard & The Shadows, tevens nummers van Elvis Presley, Eddie Cochran, Jerry Lee Lewis, The Animals, Buddy Holly en andere rockers voorbij. Maar ook The Beatles, The Doors, The Beach boys en anderen kunnen zo maar aan bod komen deze avond.

Kenmerkend voor The Glitz is dat ze de oorspronkelijke sound benaderen, onder andere ook door gebruik te maken van authentieke gitaren als Fender, Burns en Gibson. gitaarversterkers (Vox) en geluidseffecten (echo’s). Wie The Glitz hoort zal ongetwijfeld gepakt worden door hun sound en spel.

info: www.theglitz.tk of via de Facebookpagina

Deze voorstelling is voorbij.