Dick van Altena en Hilde Vos

Datum:        Zaterdag 21 Mei
Aanvang:     20.00
Entree:         uitverkocht

05-21a

(Foto: Henriëtte Hoffs)

Een avond met singer-songwriter Dick van Altena is altijd feest, zo gewoon en toch zo mooi… Eerdere solo-optredens van Dick op Zaamslag waren steeds snel uitverkocht ; nu komt hij met (volgens zijn zeggen….) een van de beste zangeressen van Nederland, namelijk Hilde Vos. Dat wordt dus op tijd reserveren als u het mee wilt maken!

In 2014 verraste Dick van Altena met het indrukwekkende Novemberwind, zijn eerste Nederlandstalige album sinds de jaren 80 van de vorige eeuw. Veel tracks, zoals ‘Die arm om mijn schouder’, raken de mensen in het hart en dreigen klassiekers te worden.

05-21b

Dick zal op ‘het Podium’ uiteraard putten uit zijn omvangrijke  Nederlandstalige, dialect en country oeuvre samen met singersongwriter Hilde Vos, eveneens afkomstig uit de mooie Betuwe. Met inspiratiebronnen
zoals Patty Griffin, Emmylou Harris en Bob Dylan schrijft en vertolkt Hilde prachtige songs op een zeer unieke en karakteristieke eigen wijze. Hilde is inmiddels ook een graag gezien duo met haar ‘ontdekker’ Dick van Altena, het tweetal werd de afgelopen jaren zelfs diverse keren genomineerd als ‘Duo van het jaar’ in de country scene.

www.dickvanaltena.com
www.hildevos.com

Deze voorstelling is uitverkocht.