De Mannuh

Datum:
Zaterdag 15 Oktober
Aanvang:
20.00
Entree:
€ UITVERKOCHT
Enkel te bestellen via: adenannedewitte@gmail.com of 0115-453596

demannuhhh2

Een avondje uit met … de mannuh. De mannuh nemen u graag mee terug in de tijd, met smaakvolle covers van hun muzikale helden van toen en nu. Neil Young, mark knopfler & Dire Straits, j.j. Cale, johhny Cash maar ook Dimitri van toren zullen deze avond de revue passeren.

Passie, emotie en samenzang zijn hun kenmerken en dat is dan ook meteen de stijl die de band neerzet. De mannuh spelen de nummers grotendeels akoestisch. Hier en daar wordt gebruik gemaakt van een keyboard of een eenvoudig ritme. De band bestaat uit 4 personen: Herman Smies op contrabas, Ad de witte, zang, gitaar en keyboard, Chris de Maillie, zang en gitaar en Wim Coopman, zang, gitaar, mandoline en mondharmonica.

De mannuh waren eerder te gast in het Podium. in 2014 werden ze uitgenodigd voor het muziekproject back to Coda. De entourage van het Podium is de band zo goed bevallen dat er nu voor gekozen is een avondvullend programma te brengen voor een luisterend publiek. Deze avond zal dan ook bestaan uit songs die juist het beste tot hun recht komen in de intieme sfeer die het Podium biedt.

Dames en heren, laat u aangenaam verassen door … de mannuh!

demannuhhh

UITVERKOCHT