“Zuinige Maria”
& “Zonder bandjes”

Datum:
Zaterdag 21 Januari
Aanvang:
20.00
Entree:
€ 10,-

012117_2

“Zonder Bandjes”

4 leutige kerels en een goedlachse madam brengen een kipkap van evergreens, schlagers, oude rockers, kampvuursentiment, West-Vlaams geneuzel, smartlappen, muzak en operettes. Ondertussen is dit de derde passage van deze West-Vlaamse kliek, en zolang wij hen een bord soep aanbieden in de pauze, komen ze terug, zo hebben ze beloofd….. Wie hen de vorige keren aan het werk zag, keert ook terug, dus reserveer tijdig uw plaatsen!

“Zuinige Maria”

Eén van de voorstellingen die in ons 10 jarig bestaan een aantal keer terugkwam is de show van “Zuinige Maria”. Mocht u haar nog nooit gehoord hebben, mis het dan nu niet; eerdere jaren was het steeds vlug uitverkocht, dus u bent gewaarschuwd….

Maria, een dame op leeftijd, bijna 50 jaar gehuwd, die onder lichte druk van haar dochter Mariette, aangespoord wordt om mee te doen aan de huidige wegwerpmaatschappij en die het daar heel moeilijk mee heeft. Zij is immers opgegroeid in een periode dat zuinig zijn eigenlijk een overlevingsmodus was en huisvrouwen heel vindingrijk waren in het recycleren en transformeren van allerlei afdankertjes tot “ nieuwe” gebruiksvoorwerpen. En dat demonstreert zuinige Maria tijdens haar monoloog op een schitterende wijze. Vol humor, maar toch ook met een boodschap van respect voor het verleden waar vrouwen in moeilijke omstandigheden en met de weinige middelen die er voorhanden waren er toch in slaagden hun gezin draaiende te houden.

Reserveer uw kaart(en):

  Aantal Personen: *

  12345678910


  Naam: *

  E-mailadres: *

  Bevestiging uw e-mailadres: *
  [checkmail checkmail-10 "your-email"]

  Telefoonnummer: *

  Straatnaam + Huisnummer:

  Postcode + Woonplaats:

  Spamcontrole: *
  Typ onderstaande letters/cijfers over a.u.b. :

  captcha