Chapeau!

Datum:
Zondag 1 December
Aanvang:
15.00
Entree:
€ 12,50

Wie Chapeau zegt, zegt diversiteit ! Koorwerken van uiteenlopend allooi komen aan bod in het repertoire van Chapeau. Het ene moment kunt u genieten van het licht klassieke genre om vervolgens weer gewekt te worden door de up-tempo koorcreaties. Het meer ingetogen lied waarbij rust en stilte heerst wordt daarbij op een fijne en harmonische manier afgewisseld met de knetterende koorwerkjes die blaken van sprankeling en energie.

Dit alles van voornamelijk en bijna uitsluitend hedendaagse en levende componisten met een hart voor muziek pur sang ! Bij zo goed als alles wat het Vocaal Ensemble Chapeau brengt zal je de meerstemmigheid in al zijn facetten ontmoeten. Hedendaagse componisten zoals Eric Whitacre, Morten Lauridsen, Ola Gjeilo, Arvo Pärt ….vaak Chapeau-a capella, maar soms ook met begeleiding door hun pianist Sam.

Op hun winterconcert brengt Chapeau een heerlijke waaier van puike koorwerken, verrassend swingend, ingetogen stil en dit alles in een winterse sfeer, met een knipoog naar kerst.

Het ensemble staat onder leiding van Benedikt Seynhaeve.
Website : chapeauwevelgem.weebly.com

Deze voorstelling is voorbij.