“Muzikanten van eigen bodem”

Datum:
Zaterdag 8 Februari
Aanvang:
20.00
Entree:
€ 10,-

Zeeuws Vlaanderen mag trots zijn op een diversiteit aan gedreven (amateur) muzikanten. Een aantal van hen komt u verrassen met heel verschillende disciplines, allemaal gebracht vanuit hun gemeenschappelijke passie: muziek! Op het Podium drie ensembles:

Bierkaai Brass, koperblazers uit Hulst, bezetting: bas, trombone, euphonium en twee cornetten, aangevuld met een drummer. De eerste repetities vonden plaats in de tuin van een van de leden, onder de blote hemel tussen de Keldermanspoort en de Bierkaai. Het repertoire loopt van lichte, sfeervolle en vaak swingende muziek tot serieuze klanken bij de 4 mei-herdenking.

Ook het Baudeloo Klarinet4tet (3 “gewone”klarinetten en een bas klarinet) dankt z’n naam aan de plaats waar gerepeteerd wordt: Muziekschool Baudeloo in Hulst. Het repertoire is heel divers, van Beethoven tot Gershwin en van de 16 e eeuw (Byrd) tot de 20e (oa Jacques Brel)

Sax@work is een saxofoonensemble dat bestaat uit leerlingen van de Zeeuwse Muziekschool uit Hulst. Het is opgericht in september 2007, met de bedoeling om
‘niet hafabra-leerlingen’ een mogelijkheid tot samenspel te bieden.
Alle saxen (sopraan, alt, tenor en bariton) zijn vertegenwoordigd, en vormen dat specifieke geluid van een saxofoonensemble.

Deze voorstelling is voorbij.