Zonder Bandjes

Datum:
Zaterdag 25 Januari
Aanvang:
20.00
Entree:

ZONDER BANDJES, 4 leutige kerels en een goedlachse madam brengen een kipkap van evergreens, schlagers, oude rockers, kampvuursentiment, West- Vlaams geneuzel, gekwadrateerde smartlappen, gelijkvloerse liftmuzak en binnenstebuitense achterstevorense neoclassistische gepasteuriseerde en houdbaarheidsdatumoverschrijdende tochthondoperettes.

Om maar te zeggen dat de band ook niet goed weet wat ze gaan serveren, maar één ding is zeker: het wordt een bijzonder geestig stoofpotje van heel veel leuke muziek en improvisatie.

Zonder Bandjes neemt je mee op een zwempartij doorheen muzikale waters, nu eens kabbelend, dan weer zwalpend, dan even stormachtig en soms zelf ingetogen stil. “Een muzikale duik in een vijver vol van liedjes”.

Bovenstaande tekst, aangeleverd door de muzikanten zelf, geeft u een beeld van wat er zou kunnen komen……We hebben ze al twee keer eerder op ons Podium mogen verwelkomen en wij kunnen u een avond vol plezierige, mooie muziek beloven, waarbij ze zelfs verzoeknummers niet schuwen.

www.zonderbandjes.com

Deze voorstelling is voorbij.