Terugblik 2015
Duo Sans Additif

Datum: Zaterdag 25 April
Aanvang: 20.00

Sans Additif, een verrassende ontmoeting tussen een dirigent van een symfonie-orkest en een rockmuzikant die plezier vonden in het zingen en spelen van de Franse klassiekers… En dat sloeg aan!

Positiviteit is het sleutelwoord in hun muziek en in hun hele zijn. Ze noemen zichzelf ook wel de ‘feest-troubadours’. Sans Additif (Laurent Turpault en Nicolas Lescombe), is vooral het verhaal van twee vrolijke muzikanten die elkaar al hun hele leven kennen. Zij vertellen al zingend hun verhaal en soms verhalen van anderen maar bovenal laten ze iedereen zingen. Met het geluid van gitaar, accordeon en klarinet brengen ze iedereen samen in een opperbest stemming. Ze gaan al zingend door het leven, vinden overal hun weg, zorgen voor een lach en een traan maar laten je meestal vooral huilen van het lachen.

Nicolas Lescombe is één van de vaste muzikanten rond chansonnière Marjolijn Polfliet en hij treedt regelmatig samen met haar op in de regio. Deze keer is hij in het land met zijn compagnon uit Frankrijk, al zingt Marjolijn vast nog wel een liedje mee tijdens deze avond…

 

Website: www.sansadditif.com

Facebook: https://www.facebook.com/sansadditif