Terugblik 2015
“En Francais…”
Frans-Muziek Theater

Datum:        Zaterdag 7 Maart
Aanvang:     20.00

Drie muzikale duizendpoten met een groot hart voor de muziek, de accordeon en de Franse chansons.

Marjolijn Polfliet, afkomstig uit Hulst gaf haar baan als  docente Frans op en koos voor de muziek.

Nu heeft ze een eigen theaterprogramma waarin ze chansons, kleinkunst en luisterliedjes brengt. Marjolijn heeft een aantal rasmuzikanten om zich heen verzameld  met wie ze samenwerkt. Zij brengt met haar zang de muziek van twee muzikanten die in alle opzichten elkaars’ tegenpolen zijn samen. Zo onstaat een mooi en puur programma vol met prachtige Franse chansons. Samen brengen ze een programma vol klassiekers, van Brel en Piaf tot Zaz en Stromae en alles wat daar tussen zit. Ook qua emoties wordt het een programma van uitersten, er zal misschien soms gehuild maar zeker ook veel gelachen worden!

francias

Nicolas Lescombe, afkomstig uit Bordeaux (F),   klarinettist, maar ook actief als pianist en accordeonist.  Met zijn Franse ‘flair’ zal hij iedereen in het publiek weten te boeien, raken en vermaken.

Hans van der Werf is afkomstig uit Vlissingen. We kennen hem onder andere van The Old Firm;  ook Hans draait zijn hand niet om voor meerdere instrumenten, zo speelt hij accordeon, contrabas, gitaar en piano en zingen kan hij ook.

francias2 francias3